Kokį gartraukį pasirinkti?
Kas yra gartraukis? Gartraukiai yra gyvybiškai svarbus kiekvienos virtuvės komponentas, pašalinantis kvapus, dūmus ir kenksmingas daleles iš oro, kuriuo kvėpuojate gamindami maistą.
Naudojant galingus ventiliatorius, oras aplink kaitlentę ištraukiamas per filtrus arba į kanalą, kad būtų pašalintas iš namų. Dūmai, karštis, drėgmė, mikroskopinės maisto dalelės ir kiti nešvarumai išfiltruojami arba visiškai pašalinami iš virtuvės, kad neužterštų oro ar maisto.
Ar jums reikia gartraukio? Trumpas atsakymas yra: taip, jums reikia gartraukio. Labiau diskutuotini klausimai yra tai, koks gartraukis tiks jūsų erdvėje ir kokio dydžio jis turėtų būti gaminant maistą, kuris vyksta jūsų virtuvėje?
Yra keletas pagrindinių, bet svarbių aspektų, į kuriuos turi atsižvelgti namų savininkai, planuodami į savo virtuvės atnaujinimą įtraukti gartraukį: puodo virš liepsnos, garų, kylančių į gartraukį, iliustracija. Virtuvės sauga – kai virtuvėje nutinka netikėtumai, pradedant vaikų gaminimo eksperimentais ir baigiant kažko rimtesne ir dūmais, koncentruoti dūmai ir dujos, tokios kaip anglies monoksidas, gali kauptis nepastebimai. Geriausia kuo greičiau filtruoti švarų orą ir visiškai pašalinti pavojingą orą, kad būtų užtikrintas jūsų namų ūkis.
Papildomas šviesos šaltinis – daugelyje gartraukių po gaubtu yra lemputės arba šviesos skydeliai, nukreipti į kaitlentę. Tai padidina valgio ruošimo ir valymo patogumą, nes gamindami apšvietimą pastatysite ten, kur jums reikia, virš darbo vietos. Pridėtinė turto vertė – gartraukiai yra tobulinimas ir investicija į jūsų namus.
Jie padidina saugumą ir priėjimą prie tamsių apšviestų degiklių kampų. Jie pašalina pavojingas medžiagas iš oro ir sumažina kepimo nešvarumų kaupimąsi. Kitaip tariant, gartraukiai yra paklausūs. Tinkamai virtuvėje sumontuotas gartraukis yra pasirinkimas, kurio daugelis namų pirkėjų ieško standartiškai. Kuo skiriasi gartraukiai?
Kadangi kiekviena virtuvė yra skirtinga, gartraukiai buvo sukurti taip, kad atitiktų įvairias erdves ir užduotis. Egzistuoja keli bendrieji standartai, siekiant užtikrinti, kad gartraukis dengtų ieškant tinkamiausio. Tai padeda susiaurinti darbui tinkamą gaubtą iš pirmo bandymo, o ne apsipirkti su gaminiu, kuris nėra tobulas.